ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...από σπίτι!


Η αγαπημένη μας συνταγή για σουβλάκι!Χωρίς κόπο, πεντανόστιμο και ζουμερό!


ΥΛΙΚΑ:
σουβλάκια χοιρινά
λίγη πράσινη πιπεριά
2-3 κ.σ. barbeque sauce
ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
πίτες για σουβλάκι
πατάτες 
τζατζίκι ή σως


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Αφήνουμε το λάδι να ζεσταθεί καλά σε μια χαμηλή και φαρδιά κατσαρόλα. Αφαιρούμε το κρέας από τα καλαμάκια και το σωτάρουμε στο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε τις πιπεριές, τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
  • Καλύπτουμε με λίγο νερό και βράζουμε το κρέας, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει.
  • Μόλις απορροφηθεί το νερό και μείνει μόνο το λαδάκι, προσθέτουμε τη barbeque sauce.Ανακατεύουμε και αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι. Μπορούμε να ετοιμάσουμε το κρέας νωρίτερα, για μεγαλύτερη ευκολία και απλά το ζεσταίνουμε για να παρασκευάσουμε τα σουβλάκια μας.
  • Σε λίγο λάδι τηγανίζουμε ελαφρά τις πίτες και ετοιμάζουμε τις πατάτες.
  • Συγκεντρώνουμε και τα υπόλοιπα υλικά της αρεσκείας μας και τυλίγουμε τα σουβλάκια μας με αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί.


ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!




Σχόλια