ΥΛΙΚΑ:
1,5 κιλό χοιρινό κρέας
1 ντομάτα κομμένη σε χοντρές φέτες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη
1-2 σκελίδες σκόρδο
λίγο δεντρολίβανο
1 κ.σ.ρίγανη
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σακούλα ψησίματος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβουμε το κρέας σε μεσαία κομμάτια και το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Αφήνουμε το μπολ για 2 ώρες στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, έτσι ώστε να μαριναριστεί.
- Αδειάζουμε ολα μας τα υλικά στη σακούλα ψησίματος και την κλείνουμε. Κάνουμε με ένα μαχαιράκι 2-3 τρύπες στο επάνω μέρος της.
- Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα άδειο ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 2 ώρες περίπου, μέχρι να ψηθεί καλά, να μαλακώσει το κρέας και να πιεί όλα του τα υγρά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
τέλειο !
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο ταψί βάζουμε νερό?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο ταψί δεν βάζουμε τίποτα!Απλώς τοποθετούμε μέσα την κλειστή σακούλα με τα υλικά μας!Καλή επιτυχία!!!! :-D
ΔιαγραφήΣτι ταψί βάζουμε νεράκι?πως ψήνεται?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο ταψί δεν βάζουμε νερό.Το κρέας και τα λαχανικά θα βγάλουν τα υγρά τους στο εσωτερικό της σακούλας και έτσι θα έχουμε ένα ωραίο και ζουμερό κρέας στο τέλος του ψησίματος!
Διαγραφή