ΥΛΙΚΑ:
3 πίτες για σουβλάκι
τυρί
ζαμπόν
μπέϊκον
ντομάτα
μαρούλι
μαγιονέζα
τηγανιτές πατάτες
ή τσιπς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ψήνουμε τις πίτες σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε κρεπιέρα, αφού τις αλείψουμε με ελάχιστο λάδι.
- Βάζουμε μια πίτα στο πιάτο μας, την αλείφουμε με μαγιονέζα, και απλώνουμε μπέικον και ντομάτα.
- Τα σκεπάζουμε με τη δεύτερη πίτα.
- Αλείφουμε με μαγιονέζα και προσθέτουμε μαρούλι, ζαμπόν και τυρί.
- Σκεπάζουμε με την τρίτη πίτα και καρφώνουμε 4 οδοντογλυφίδες, ούτως ώστε να κρατηθούν τα υλικά, όταν κοψουμε το κλαμπ.
- Με ένα μεγάλο, πριονωτό μαχαίρι κόβουμε το κλαμπ σε 4 κομμάτια, σταυρωτά, όπως στη φωτογραφία.
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή τσιπς.
Μπορούμε να προσθέσουμε και να αφαιρέσουμε υλικά ανάλογα με τα γούστα μας!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου