ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΙΤΑ ΚΛΑΜΠ


ΥΛΙΚΑ:
3 πίτες για σουβλάκι
τυρί

ζαμπόν
μπέϊκον
ντομάτα
μαρούλι
μαγιονέζα
τηγανιτές πατάτες
ή τσιπς


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Ψήνουμε τις πίτες σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε κρεπιέρα, αφού τις αλείψουμε με ελάχιστο λάδι.
  • Βάζουμε μια πίτα στο πιάτο μας, την αλείφουμε με μαγιονέζα, και απλώνουμε μπέικον και ντομάτα.
  • Τα σκεπάζουμε με τη δεύτερη πίτα.
  • Αλείφουμε με μαγιονέζα και προσθέτουμε μαρούλι, ζαμπόν και τυρί.
  • Σκεπάζουμε με την τρίτη πίτα και καρφώνουμε 4 οδοντογλυφίδες, ούτως ώστε να κρατηθούν τα υλικά, όταν κοψουμε το κλαμπ.
  • Με ένα μεγάλο, πριονωτό μαχαίρι κόβουμε το κλαμπ σε 4 κομμάτια, σταυρωτά, όπως στη φωτογραφία.
  • Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή τσιπς.

Μπορούμε να προσθέσουμε και να αφαιρέσουμε υλικά ανάλογα με τα γούστα μας!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια