ΥΛΙΚΑ:
2 χωριάτικα λουκάνικα
1 πράσινη πιπεριά
1-2 σκελίδες σκόρδο
λίγο ελαιόλαδο
1/2 ποτηράκι κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ελάχιστη ζάχαρη
λίγη φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια και τα τοποθετούμε στο πήλινο σκεύος.
- Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, την πιπεριά κομμένη σε μεσαία κομμάτια και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε ελαφρώς να αναμιχθούν τα υλικά μας και καλύπτουμε το σκεύος με το καπάκι του.
- Το τοποθετούμε στο φούρνο, στους 200-220 βαθμούς και το αφήνουμε έως ότου ψηθεί το λουκάνικο.
- Προς το τέλος, ξεσκεπάζουμε το πήλινο και προσθέτουμε λίγη φέτα, κομμένη σε μεσαίους κύβους. Το αφήνουμε χωρίς καπάκι, για 5-10 λεπτά ακόμη, στο φούρνο και σερβίρουμε!Συνοδεύουμε με πατάτες ή ρυζάκι!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου