ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ & PORTOBELLO


ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
 μανιτάρια portobello καθαρισμένα

3 πατάτες κομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
χυμό από 2 λεμόνια 
ελαιόλαδο 
μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Αλευρώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια το σκόρδο.
  • Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο ή λιγότερο λεμόνι, ανάλογα με το πόσο ξινό το προτιμάμε.
  • Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει αρκετά αλλά να μη διαλύεται.
  • Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις κομμένες πατάτες και βράζουμε για λίγο ακόμη ώσπου να μαλακώσουν και να δέσει η σάλτσα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχόλια