1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
χυμό από 2 λεμόνια
ελαιόλαδο
μπαχάρι
μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αλευρώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια το σκόρδο.
- Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο ή λιγότερο λεμόνι, ανάλογα με το πόσο ξινό το προτιμάμε.
- Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει αρκετά αλλά να μη διαλύεται.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις κομμένες πατάτες και βράζουμε για λίγο ακόμη ώσπου να μαλακώσουν και να δέσει η σάλτσα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου