ΥΛΙΚΑ:
τριμμένη mozzarella ή gouda
μπέϊκον ψιλοκομμένο
λίγη φέτα
σκόρδο ψιλοκομμένο
κρέμα γάλακτος
Λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ψιλοκομμένο άνιθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αφαιρούμε τον εξωτερικό φλοιό των μανιταριών και με ένα κουταλάκι, καθαρίζουμε προσεκτικά το εσωτερικό τους.
- Με ένα πινέλο, τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε σε ταψάκι, στο οποίο έχουμε, προηγουμένως, στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
- Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά μας.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και γεμίζουμε τα μανιτάρια μέχρι πάνω.
- Περιχύνουμε το κάθε μανιτάρι με μια πολύ μικρή ποσότητα κρέμας γάλακτος στο εσωτερικό του.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα και ψήνουμε στους 180οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ψηθούν τα μανιτάρια.Υπολογίστε 20' περίπου, ανάλογα με το φούρνο!
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνιθο και τα απολαμβάνουμε ζεστά!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου