ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ


ΥΛΙΚΑ:
πίτες για σουβλάκι
κέτσαπ
λίγη ρίγανη
τυρί gouda ή mozzarella τριμμένο
μπέικον
πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε λεπτές φέτες
..και ότι άλλο σας αρέσει!


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Τοποθετούμε τις πίτες σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αν θέλουμε, τις αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο.
  • Απλώνουμε λίγη κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
  • Ρίχνουμε πάνω από τη σάλτσα λίγο τριμμένο τυρί, έτσι ώστε να "κολλήσουν" επάνω τα υλικά μας.
  • Συνεχίζουμε με το μπέικον και ό,τι άλλο θέλουμε να προσθέσουμε.
  • Απλώνουμε το τριμμένο τυρί, καλύπτοντας τα υπόλοιπα υλικά.
  • Προσθέτουμε τη λεπτοκομμένη πιπεριά.
  • Ψήνουμε στους 180 μέχρι να λιώσει το τυρί και να παραμένει αφράτη η πίτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Σχόλια