ΥΛΙΚΑ:
πίτες για σουβλάκι
λίγη ρίγανη
τυρί gouda ή mozzarella τριμμένο
μπέικον
πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε λεπτές φέτες
..και ότι άλλο σας αρέσει!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Τοποθετούμε τις πίτες σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αν θέλουμε, τις αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο.
- Απλώνουμε λίγη κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
- Ρίχνουμε πάνω από τη σάλτσα λίγο τριμμένο τυρί, έτσι ώστε να "κολλήσουν" επάνω τα υλικά μας.
- Συνεχίζουμε με το μπέικον και ό,τι άλλο θέλουμε να προσθέσουμε.
- Απλώνουμε το τριμμένο τυρί, καλύπτοντας τα υπόλοιπα υλικά.
- Προσθέτουμε τη λεπτοκομμένη πιπεριά.
- Ψήνουμε στους 180 μέχρι να λιώσει το τυρί και να παραμένει αφράτη η πίτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου