ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΛΑ ΚΡΕΜ





Η συνταγή για ζουμερές και μαλακές μπριζόλες κατσαρόλας, ΕΔΩ !



ΥΛΙΚΑ:
μανιτάρια portobello κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κ.σ. βούτυρο
μισό ποτηράκι λευκό κρασί
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
250 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το βούτυρο.
  • Μόλις σκουρύνουν, προσθέτουμε το σκόρδο.
  • Σβήνουμε τα μανιτάρια με το κρασί και περιμένουμε να απορροφήσουν όλα τα υγρά.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
  • Περιχύνουμε τα μανιτάρια με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να δέσει.
  • Απλώνουμε τα μανιτάρια πάνω στη ζεστή μπριζόλα, προσθέτουμε και το συνοδευτικό που επιθυμούμε και απολαμβάνουμε!





Εάν θέλετε να  συνοδέψετε με τραγανές πατάτες φούρνου, θα βρείτε τη συνταγή ΕΔΩ !



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια