Η συνταγή για ζουμερές και μαλακές μπριζόλες κατσαρόλας, ΕΔΩ !
ΥΛΙΚΑ:
μανιτάρια portobello κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κ.σ. βούτυρο
μισό ποτηράκι λευκό κρασί
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
250 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το βούτυρο.
- Μόλις σκουρύνουν, προσθέτουμε το σκόρδο.
- Σβήνουμε τα μανιτάρια με το κρασί και περιμένουμε να απορροφήσουν όλα τα υγρά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
- Περιχύνουμε τα μανιτάρια με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να δέσει.
- Απλώνουμε τα μανιτάρια πάνω στη ζεστή μπριζόλα, προσθέτουμε και το συνοδευτικό που επιθυμούμε και απολαμβάνουμε!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου