Το ωραιότερο σπιτικό παγωτό cookies που έχετε δοκιμάσει!
ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 πακέτα μπισκότα oreo γεμιστά με σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Πριν ξεκινήσουμε την παρασκευή του παγωτού μας, αφήνουμε τη φυτική σαντιγί, το ζαχαρούχο και το εβαπορέ στο ψυγείο για αρκετή ώρα, μέχρι να παγώσουν αρκετά.
- Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ τη φυτική σαντιγί και την αφήνουμε να χτυπηθεί καλά για 9-10 λεπτά περίπου. Ο χρόνος χτυπήματος είναι σημαντικός, γιατί έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε το παγωτό μας πολύ αφράτο!
- Προσθέτουμε το κρύο ζαχαρούχο και χτυπάμε για 2-3 λεπτά ακόμη.
- Αδειάζουμε στον κάδο και το κρύο, εβαπορέ γάλα και συνεχίζουμε την ανάδευση, μέχρι να έχουμε ενα παχύρρευστο, ομοιογενές μείγμα.
- Τοποθετούμε το μείγμα του παγωτού σε μπολ και το αφήνουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.
- Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάμε για λίγο με το μίξερ χειρός.
- Σπάμε τα μπισκότα ( όχι θρυμματισμένα, απλώς ψιλοσπασμένα!) και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, για να απλωθούν παντού τα μπισκότα.
- Βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη, περιμένουμε να παγώσει και απολαμβάνουμε!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου