ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα:
400 γρ ρεβίθια
1 κρεμμύδι ξερό
1 1/2 κιλό μελιτζάνες
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά πελτέ
1/4 κούπας λάδι
μαϊντανό
πιπέρι
αλάτι
ρίγανη
EKTEΛΕΣΗ:
- Αφού αφήσουμε τα ρεβίθια να πάρουν μια βράση, αφαιρούμε τον αφρό και προσθέτουμε το λάδι, τη ντομάτα, τον πελτέ, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μυρωδικά.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να πήξει η σάλτσα.
- Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και στη συνέχεια απλώνουμε τις μισές στη βάση του ταψιού ρίχνουμε τα ρεβίθια και καλύπτουμε με τις υπόλοιπες μελιτζάνες.
- Τέλος σκεπάζουμε με φέτες ντομάτας και πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου