ΥΛΙΚΑ:
φρούτα της αρεσκείας μας κομμένα σε ροδέλες
400 γρ. ζάχαρη
4 αυγα
210 γρ. φαρίνα
ξύσμα πορτοκαλι
2 βανίλιες
λίγη κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε μια φόρμα για κεικ ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο, την κανέλα και τη μισή ζάχαρη.Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε επάνω τα φρούτα μας.
- Με το μίξερ χτυπάμε τ’ αυγά με την υπόλοιπη ζάχαρη, τις βανίλιες και το ξύσμα και τέλος, τη φαρίνα. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα.
- Περιχύνουμε το μείγμα μας πάνω από τα φρούτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μισή ώρα περίπου, ανάλογα πάντα με το φούρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου