1 βιτάμ μαλακό
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 κούπα αμύγδαλα ψιλοσπασμένα με τη φλούδα τους
2 κούπες καρύδια κοπανισμένα
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ
2 βανίλιες
500 γρ. κουβερτούρα
1/2 κ.γ. βιτάμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Xτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την άχνη για αρκετή ώρα
- Προσθέτουμε το κονιάκ, τα αμύγδαλα, τη βανίλια, τα καρύδια και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε.
- Με ένα κουταλάκι παίρνουμε λίγο από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού.
- Αν κολλάνε τα βρέχουμε με λίγο νερό ή κονιάκ και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
- Την επόμενη ημέρα λιώνουμε την κουβερτούρα λίγη-λίγη προσθέτοντας 1/2 κουταλάκι βούτυρο.
- Βουτάμε μέσα τα μπαλάκια και αφού κρυώσει η σοκολάτα τα τοποθετούμε σε χαρτάκια ζαχαροπλαστικής.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου