ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ



ΥΛΙΚΑ:
1 φιλέτο σολωμού
πιπεριές ψιλοκομμένες
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 κ.σ. μουστάρδα
1 πρέζα δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Πλένουμε το φιλέτο και το τοποθετούμε σε ενα μικρό ταψί.
  • Αλείφουμε το σολωμό με τη μουστάρδα και προσθέτουμε τις πιπεριές.
  • Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το δεντρολιβανο και αλατοπιπερώνουμε.
  • Ψήνουμε στους 200οC για 20' περίπου, ανάλογα με το φούρνο, προσέχοντας να μην ψηθεί περισσότερο απ'όσο χρειάζεται.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια