ΥΛΙΚΑ:
1 φιλέτο σολωμού
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 κ.σ. μουστάρδα
1 πρέζα δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Πλένουμε το φιλέτο και το τοποθετούμε σε ενα μικρό ταψί.
- Αλείφουμε το σολωμό με τη μουστάρδα και προσθέτουμε τις πιπεριές.
- Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το δεντρολιβανο και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε στους 200οC για 20' περίπου, ανάλογα με το φούρνο, προσέχοντας να μην ψηθεί περισσότερο απ'όσο χρειάζεται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου