200 γρ. κουβερτούρα
φουντούκια ολόκληρα καβουρδισμένα
1-2 φόρμες σιλικόνης για σοκολατάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο.
- Ριχνουμε ένα φουντούκι στη φόρμα για σοκολατάκια και το καλύπτουμε με σοκολάτα. Συνεχίζουμε έτσι και με τα υπόλοιπα.
- Το αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο και τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε είδος κουβερτούρας προτιμάμε, ακόμη και να τα φτιάξουμε με στρώσεις από διάφορα είδη σοκολάτας!
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου