ΥΛΙΚΑ:
25 φύλλα δάφνης πλυμένα και στεγνά
500 ml τσίπουρο
500 ml νερό
300 γρ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα δοχείο κλείνουμε τα φύλλα δάφνης και το τσίπουρο και τα αφήνουμε για ένα μήνα σε σκιερό μέρος.
- Έπειτα, βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα ωραίο σιρόπι.
- Το κρυώνουμε και το προσθέτουμε στο δοχείο με τα υπόλοιπα υλικά.
- Το διατηρούμε κλειστό για 2 ακόμη μήνες.
TIPS:
Την ίδια διαδικασία μπορούμε να ακολουθήσουμε χρησιμοποιώντας φλούδες πορτοκαλιού για να παρασκευάσουμε ένα μυρωδάτο λικέρ πορτοκάλι!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου