ΥΛΙΚΑ:
1 3/4 κούπες αλεύρι
1/4 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ζάχαρη
3 αυγά χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους
1 κούπα γάλα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1/4 κ.γ. βανίλια
1/4 κούπας λιωμένο βούτυρο
- Ενώνουμε όλα τα στέρεα υλικά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους, το γάλα λίγο - λίγο και την κρέμα γάλακτος.
- Ενσωματώνουμε τα υγρά με τα στέρεα και τα χτυπάμε στο μίξερ.
- Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε καλά τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
- Ενώνουμε το μείγμα με τη μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Βουτυρώνουμε τη βαφλιέρα και ψήνουμε τις βάφλες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου