ΥΛΙΚΑ:
4 μελιτζάνες
2 φρέσκες ντομάτες αλεσμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 κουταλάκι πελτέ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ετοιμάζουμε την κόκκινη σάλτσα. Σοτάρουμε ελαφρώς το σκόρδο, προσθέτουμε το μαϊντανό, τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και τα βράζουμε ώσπου να αποκτήσουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα.
- Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντρές φέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Προσθέτουμε τις μελιτζάνες στην έτοιμη σάλτσα και συνεχίζουμε το βράσιμο για 7'-10' περίπου.
- Λίγο πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου