ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ



ΥΛΙΚΑ:
1 πακετο σφολιάτα
τυρί gouda τριμμένο


πάριζα κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 πιπεριά
κέτσαπ
ρίγανη



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


  • Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας και με ένα ποτήρι με μεγάλο στόμιο κόβουμε κύκλους.
  • Παίρνουμε ένα μικρότερο κυκλικό κουπάτ και το πιέζουμε στο κεντρο του κύκλου που κόψαμε.



  • Το λεπτό κομματι ζύμης που περισσεύει θα το τοποθετήσουμε στην άκρη της στρογγυλής σφολιάτας, έτσι ώστε να φουσκώσει με το ψήσιμο και να συγκρατήσει τα υλικά μας.
  • Κάνουμε μερικές τρύπες με ένα πιρούνι στον πάτο.
  • Αλείφουμε με κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη
  • Συνεχίζουμε με ελάχιστο τυρί για να κολλήσουν τα υλικά μας.
  • Προσθέτουμε την πάριζα, έπειτα το τυρί και στολίζουμε με πιπεριά.
  • Ψήνουμε στους 180 στον αέρα μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να λιώσει το τυρί.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια