ΥΛΙΚΑ:
1 πακετο σφολιάτα
τυρί gouda τριμμένο
πάριζα κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 πιπεριά
κέτσαπ
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας και με ένα ποτήρι με μεγάλο στόμιο κόβουμε κύκλους.
- Παίρνουμε ένα μικρότερο κυκλικό κουπάτ και το πιέζουμε στο κεντρο του κύκλου που κόψαμε.
- Το λεπτό κομματι ζύμης που περισσεύει θα το τοποθετήσουμε στην άκρη της στρογγυλής σφολιάτας, έτσι ώστε να φουσκώσει με το ψήσιμο και να συγκρατήσει τα υλικά μας.
- Κάνουμε μερικές τρύπες με ένα πιρούνι στον πάτο.
- Αλείφουμε με κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη
- Συνεχίζουμε με ελάχιστο τυρί για να κολλήσουν τα υλικά μας.
- Προσθέτουμε την πάριζα, έπειτα το τυρί και στολίζουμε με πιπεριά.
- Ψήνουμε στους 180 στον αέρα μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να λιώσει το τυρί.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου