ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ:
1 φακελάκι ανθος αραβοσίτου Γιώτης
10 μπισκότα digestive σε σκόνη
1 φακελάκι ζελέ κεράσι
100ml κρύο χυμό βύσσινο ή κεράσι
500 ml κρύο νερό
250 ml βραστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το φακελάκι για την κρέμα Γίωτης και ανακατεύουμε με 350 ml από το παγωμένο νερό.
- Σε ένα δεύτερο μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό, προσθέτουμε το φάκελο του ζελέ και ανακατεύουμε με ένα αυγοδάρτη για να λιώσει καλά η σκόνη.
- Έπειτα ρίχνουμε το χυμό και το υπόλοιπο κρύο νερό και ανακατεύουμε.
- Σε ποτηράκια ή μπολ της αρεσκείας μας ρίχνουμε λίγο μπισκότο, έπειτα λίγη κρέμα, και τέλος το ζελέ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου