ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 30 cookies:
1 βάζο Μερέντα 360 γρ. τη νηστίσιμη με μαύρη σοκολάτα
2 αυγά
2 κ.γ μπέικιν
1 βανίλια
2 κ.σ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 πρέζα αλατάκι
1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτας(λευκές ή μαύρες ή γάλακτος ότι σας αρέσει!)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σ'ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα τη μαργαρίνη με τη Μερέντα, προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια, τα αυγά
- Ρίχνουμε το αλεύρι που το έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν και ενώνουμε τα υλικά με μια μαρίζ.
- Πρέπει να έχουμε μια ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει.Ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας να ανακατευτούν.
- Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού και διακοσμούμε εξωτερικά με μερικές σταγόνες σοκολάτας.
- Τα βάζουμε σε ταψιά με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160 με αέρα για 10-12 λεπτά μόνο!
Συνταγή της Σόφης Τσιώπου!
TIPS:Εάν δεν έχουμε φούρνο με αέρα, ψήνουμε τα μπισκότα μας στις αντιστάσεις για τον ίδιο χρόνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου