ΛΕΥΚΟ ΓΛΑΣΟ ΓΙΑ ΚΕΙΚ

ΥΛΙΚΑ:
30 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια

200 γρ. ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Bάζουμε τη ζάχαρη με 70 ml νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως.
  • Χτυπάμε το ασπράδι σε ένα μπολ μέχρι να σφίξει και ρίχνουμε μέσα το σιρόπι σιγά-σιγά σαν λεπτή κλωστή, χτυπώντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει πολύ πηχτό.
  • Περιχύνουμε το κεικ μας 

                                                                                     

Σχόλια