ΥΛΙΚΑ:
2 συσκευασίες σαβαγιάρ
1 κομπόστα ροδάκινο ή φρούτων
1 garni λευκό
1 garni σοκολάτας
2 λίτρα γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αδειάζουμε το σιρόπι της κομπόστας σε ένα βαθύ πιάτο και προσθέτουμε το κονιάκ.
- Ξεκινάμε βουτώντας ένα-ένα τα σαβαγιάρ για 2-3 δευτερόλεπτα στο σιρόπι, και τα στρώνουμε στον πάτο μιας πιατέλας.
- Αλείφουμε μια ικανοποιητική ποσότητα από τη σοκολατένια σαντιγύ επάνω τους και προσθέτουμε ένα μέρος της κομπόστας.
- Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με μια δεύτερη στρώση σαβαγιάρ και έπειτα, με ένα κορνέ κάνουμε σχέδια με τη λευκή σαντιγύ.
- Στολίζουμε με την υπόλοιπη κομπόστα και κομμάτια σοκολάτας.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου