ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΑ




ΥΛΙΚΑ:
2 συσκευασίες σαβαγιάρ
1 κομπόστα ροδάκινο ή φρούτων
2 κ.σ. κονιάκ
1 garni λευκό
1 garni σοκολάτας
2 λίτρα γάλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


  • Αδειάζουμε το σιρόπι της κομπόστας  σε ένα βαθύ πιάτο και προσθέτουμε το κονιάκ.
  • Ξεκινάμε βουτώντας ένα-ένα τα σαβαγιάρ για 2-3 δευτερόλεπτα στο σιρόπι, και τα στρώνουμε στον πάτο μιας πιατέλας. 
  • Αλείφουμε μια ικανοποιητική ποσότητα από τη σοκολατένια σαντιγύ επάνω τους και προσθέτουμε ένα μέρος της κομπόστας.
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με μια δεύτερη στρώση σαβαγιάρ και έπειτα, με ένα κορνέ κάνουμε σχέδια με τη λευκή σαντιγύ.
  • Στολίζουμε με την υπόλοιπη κομπόστα και κομμάτια σοκολάτας.


ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Σχόλια