ΥΛΙΚΑ:
αυγά
λίγο τριμμένο τυρί
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τα λουκάνικα με τον παρακάτω τρόπο και τους δίνουμε σχήμα καρδιάς.
Έπειτα, τα στερεώνουμε στη γωνία με μια οδοντογλυφίδα ώστε να μη χαλάσει το σχήμα τους και τα τοποθετούμε σε τηγάνι με λίγο λάδι.
- Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε λίγο τριμμένο τυρί, αλάτι, πιπέρι.
- Γεμίζουμε το εσωτερικό της καρδιάς με το μίγμα των αυγών.
- Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά το γυρίζουμε και από την άλλη, ώστε να ψηθεί καλά η ομελέτα μας.
- Αφαιρούμε με προσοχή την οδοντογλυφίδα, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και τα σερβίρουμε ζεστά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου