- 1 ποτήρι (νερού) κόκκινο κρασί
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό ή 1 κ.σ. αποξηραμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- μισή κούπα ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το ψήσιμο:
- 1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο λάδι
- λίγο νερό
- ρίγανη
Απλώνουμε τις μπριζόλες στο ταψί και τις καλύπτουμε με τις φέτες ντομάτας και το σκόρδο.
Τέλος, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο νερό.
Ψήνουμε στους 200οC για περίπου 1 ώρα, αφού στα μισά το γυρίσουμε, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.
Τέλος, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο νερό.
Ψήνουμε στους 200οC για περίπου 1 ώρα, αφού στα μισά το γυρίσουμε, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου