ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αλέθουμε πολύ καλά τα αμύγδαλα ώσπου να γίνουν αλοιφή.
- Κρατάμε στην άκρη μια μικρή ποσότητα από την άχνη και μεταφέρουμε την υπόλοιπη σε μια λεκανίτσα μαζί με το αμύγδαλο.
- Προσθέτουμε το ασπράδι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
- Περιχύνουμε με λίγο ανθόνερο και συνεχίζουμε το καλό ζύμωμα.
- Φτιάχνουμε μπαλάκια στο μέγεθος ενός μεγάλου καρυδιού.
- Σε ένα ταψί, απλώνουμε τη ζάχαρη άχνη που είχαμε φυλάξει και τοποθετούμε επάνω τα αμυγδαλωτά, φροντίζοντας να καλυφθεί η επιφάνειά τους με ζάχαρη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου