1 κιλό σαρδέλες
1/2 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο νερό
EKTΕΛΕΣΗ:
EKTΕΛΕΣΗ:
- Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις σαρδέλες και τις τοποθετούμε στο ταψί.
- Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, το μαϊντανό και το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο ταψί με τα ψάρια μας.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
- Τέλος, ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο νερό.
- Ψήνουμε στους 220ο C για 1 ώρα περίπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου